Ten Hag ziet 'ontevreden' Ronaldo opnieuw niet verschijnen

Reacties

Erik ten Hag heeft Cristiano Ronaldo ook dinsdag niet kunnen verwelkomen op het trainingsveld van Manchester United. De Portugees bleef voor de tweede dag op rij thuis, terwijl hij verwacht werd bij de Engelse topclub.

Ten Hag ziet 'ontevreden' Ronaldo opnieuw niet verschijnen

De afwezigheid van Ronaldo is voer voor speculaties in Engeland. De aanvaller zou maandag aan de voorbereiding beginnen, maar meldde zich af vanwege privé-redenen. Ook dinsdag liet Ronaldo zich niet zien om de voorbereiding te beginnen. Met vrijdag alweer een tour naar Thailand en Australië in het vooruitzicht wordt de onduidelijkheid over zijn toekomst bij Manchester United groter en groter.

Volgens The Athletic wil Ronaldo per se vertrekken, vanwege het gebrek aan een startbewijs voor de Champions League. Daarnaast maakt hij zich zorgen over het gebrek aan een kwaliteitsinjectie in de selectie. Zaakwaarnemer Jorge Mendes kwam al samen met Chelsea-eigenaar Todd Boehly om de mogelijkheden voor een transfer te bespreken, meldt het Engelse medium. Ook Napoli zou de situatie nauwlettend volgen.

Ondertussen is Ten Hag wel degelijk bezig de gelederen te versterken. Tyrell Malacia wordt volgens de verwachting op korte termijn gepresenteerd als nieuwe linksback. Ook Christian Eriksen lijkt voor een transfer naar Old Trafford te kiezen. Daarnaast is Manchester United druk bezig met de komst van Frenkie de Jong en Lisandro Martínez.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.