'Ten Hag wil duurste verdediger ooit slijten'

Reacties

Erik ten Hag wil Manchester United grondig overhoop gooien. Één van de kinderen van de rekening van die plannen was tot nu toe al Harry Maguire, die zich tevreden moet stellen met een rol als bankzitter. Nu zou Ten Hag hem zelfs willen verkopen.

'Ten Hag wil duurste verdediger ooit slijten'
© Pro Shots

Dat is tenminste wat de kwaliteitskrant The Guardian vrijdagavond meldt. De 29-jarige verdediger mag volgende zomer op zoek naar een nieuwe club, en de recordkampioen van Engeland snapt dat ze een flink verlies op de koop toe zullen moeten nemen. Maguire werd in 2019 naar Old Trafford gehaald en is tot op heden nog altijd de duurste verdediger aller tijden. Ten Hag geeft de voorkeur aan het koppel Raphaël Varane – Lisandro Martínez, en zelfs Victor Lindelöf is de man uit Sheffield gepasseerd in de pikorde.

Maguire krijgt komende maand de kans om zich eens goed in de markt te zetten. Waar andere spelers heel veel minuten in de benen hebben, is hij nog redelijk vers richting het WK met de nationale ploeg van Engeland. Onder Gareth Southgate is hij wél een gewaardeerde basiskracht. Overigens mag volgens The Guardian ook Fred vertrekken. De Braziliaan komt amper aan de bak omdat Casemiro op zijn plek staat, en zijn contract loopt volgende zomer af.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.