Ten Hag toont zich van humoristische kant en dolt op live tv met Hasselbaink

Reacties

Erik ten Hag liet zich na afloop van het duel met Chelsea van zijn humoristische kant zien. Hij had zojuist met Manchester United Champions League-voetbal veiliggesteld, maar deelde in het interview na afloop eerst nog even een sneertje uit naar landgenoot Jimmy Floyd Hasselbaink.

Ten Hag toont zich van humoristische kant en dolt op live tv met Hasselbaink
© Screenshot Sky Sports
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Hasselbaink was te laat gekomen voor de hoofduitzending van Sky Sports doordat hij vast stond in het verkeer. Na afloop kon Ten Hag het niet laten om daar een opmerking over te plaatsen. 'Niet meer in de file?', vroeg de trainer van Manchester United met een grijs op zijn mond. Jamie Redknapp stond hem daarin bij. 'Hij was vandaag te laat. Hoeveel boete geef je jouw spelers als ze te laat komen? Wij twijfelen nog over hoe hoog de boete moet zijn.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Daar haakte Ten Hag vervolgens weer op in. 'Hij weet hoe het is. Hij heeft al veel moeten betalen in zijn carrière.' Hasselbaink kon er de humor wel van inzien, maar nuanceerde dat enigszins. 'Alleen in het begin, daarna niet meer.' Presentatrice Kelly Cates stelde nog voor om hun kerstdiner te financieren. 'Ah, hij neemt je mee uit voor een kerstfeest, dat wordt vast een groot feest dan', aldus Ten Hag.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.