Ten Hag stoomt Dolberg tijdens interlandbreak klaar voor rentree

Reacties

Ajax-trainer Erik ten Hag verwacht binnenkort weer te kunnen beschikken over Kasper Dolberg. De Deense spits zit in de laatste fase van de revalidatie van zijn voetblessure.

Ten Hag stoomt Dolberg tijdens interlandbreak klaar voor rentree

Tegen Willem II liep Dolberg op 24 december een kwetsuur aan zijn voet op. De eerste diagnose was dat hij twee maanden uit de roulatie zou zijn, maar later bleek dat hij een paar banden in zijn rechtervoet had gescheurd. Het betekende ruim een maand langer revalideren voor de twintigjarige aanvaller, maar daar lijkt spoedig een eind aan te komen.

'Kasper heeft regelmatig buiten getraind de afgelopen periode, maar dat gaan we nu intensiveren', vertelt Ten Hag bij het clubkanaal. De oefenmeester mist een groot aantal van zijn spelers de komende tijd vanwege interlandverplichtingen. Het overgebleven gedeelte van de selectie krijgt een paar dagen vrijaf om de batterij op te laden voor het restant van het seizoen.

'De komende dagen als wij straks wat meer vrij zijn, zal Kasper doortrainen en dan hoop ik dat hij redelijk snel weer kan aansluiten', spreekt Ten Hag zijn wens uit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.