Ten Hag stelt Klaiber teleur en verhuist Timber naar rechts

Reacties

Erik ten Hag heeft besloten om Jurriën Timber tegen SC Heerenveen op de rechtsbackpositie te laten beginnen. Dat betekent dat Sean Klaiber opnieuw op de bank moet plaatsnemen.

Ten Hag stelt Klaiber teleur en verhuist Timber naar rechts
© Pro Shots
sc Heerenveen
sc Heerenveen
0 - 3
Ajax
Ajax

Klaiber maakte dit kalenderjaar nog geen speelminuten, maar hoopte tegen SC Heerenveen te mogen starten, nu Noussair Mazraoui, Devyne Rensch én Nicolás Tagliafico ontbreken. Eerstgenoemde is er niet bij vanwege schade aan zijn gezichtsvermogen, terwijl Rensch en Tagliafico geschorst zijn.

Op zijn persconferentie van dinsdag zei Ten Hag dat Klaiber in zijn ogen zeker klaar was om te starten tegen Heerenveen. Toch laat hij de vleugelverdediger weer niet aan de aftrap verschijnen. Timber verhuist vanuit het centrum naar rechts, waardoor Perr Schuurs in het elftal komt. Verder is de opstelling van Ajax ongewijzigd ten opzichte van het treffen met PSV.

Heerenveen
Voor Lasse Schöne en Siem de Jong belooft het een bijzondere avond te worden. De twee middenvelders hebben een rijk verleden bij Ajax en staan straks in de basis aan de kant van Heerenveen.

De wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion begint om 21.00 uur.  De winnaar van Heerenveen - Ajax neemt het op 18 april in de bekerfinale op tegen Vitesse.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.