Ten Hag spreekt voor collega-toptrainers: 'Praten om van elkaar te leren'

Reacties

Erik ten Hag is deze week te gast geweest op het UEFA Elite Club Coaches Forum. De Tukker ging in gesprek met internationale collega-trainers over de belangrijkste kwesties die van invloed zijn op de Europese clubcompetities. De oefenmeester van Manchester United nam zelf ook het woord.

Ten Hag spreekt voor collega-toptrainers: 'Praten om van elkaar te leren'

Op het congres in Nyon werd gediscussieerd over een nieuw format van de Europese clubcompetities. Daarnaast was er aandacht voor diverse scheidsrechterszaken. De oefenmeesters bespraken de spelregels, het gedrag van hun spelers en het tonen van respect.

Behalve Ten Hag waren ook Carlo Ancelotti (Real Madrid), Luciano Spalletti (Napoli), Paulo Fonseca (LOSC Lille), Christophe Galtier (Paris Saint-Germain), Oliver Glasner (Eintracht Frankfurt), David Moyes (West Ham United FC), Roger Schmidt (Benfica), Rafael Benítez en Thomas Tuchel aanwezig.

Ten Hag legde het nut van de samenkomst via de UEFA uit. 'We ontmoetten elkaar in een wat meer ontspannen sfeer om te praten over het spel, coaching, managen en trainen, en om van elkaar te leren. Dus het is echt goed.'

'Het is ook goed om de UEFA te ontmoeten, meningen te geven en te vertellen wat ons bezighoudt', vertelde Ten Hag. De afgelopen zomer bij Ajax vertrokken trainer wist het hoofddoel van de bijeenkomst. 'Het gaat erom het spel beter te maken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.