Ten Hag rouleert richting CL-duel met Liverpool, Blind ontbreekt in Emmen

Reacties

Antony maakt in het competitieduel met FC Emmen zijn rentree bij Ajax. Daley Blind ontbreekt juist in de wedstrijdselectie, de dertigjarige verdediger is niet wedstrijdfit.

Ten Hag rouleert richting CL-duel met Liverpool, Blind ontbreekt in Emmen
© Pro Shots
FC Emmen
FC Emmen
0 - 5
Ajax
Ajax

Blind ging woensdag in het Champions League-duel met FC Midjylland (3-1) met spierklachten naar de kant. Erik ten Hag sprak toen nog de verwachting uit dat het meeviel, maar de Oranje-international is er drie dagen later dus niet bij als de Amsterdammers op bezoek gaan in Drenthe.

Richting het aankomende Champions League-duel met Liverpool van dinsdag is Blind niet de enige basisspeler die niet aan de aftrap verschijnt. Nicolás Tagliafico begint op de bank, wat Sean Klaiber een basisplaats oplevert. Lisandro Martínez vervangt Blind centraal achterin.

Rechts voorin keert Antony terug aan de zijde van Lassina Traoré en Dusan Tadic. De Braziliaanse aankoop miste de vorige duels met Heracles Almelo en Midtjylland door de spierblessure die hij drie weken geleden opliep tegen FC Utrecht, maar keert nu terug in plaats van David Neres.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ajax en een déjà vu naar het 10 punten-trauma in de Champions League
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.