Ten Hag rouleert deze keer niet en passeert opnieuw Van de Beek

Reacties

Ajax-trainer Erik ten Hag voert in het Eredivisie-duel met VVV-Venlo (aftrap 18.30 uur) geen enkele mutatie door ten opzichte van de midweekse wedstrijd tegen Standard Luik (3-0 winst) in de derde voorronde van de Champions League.

Ten Hag rouleert deze keer niet en passeert opnieuw Van de Beek

Dat betekent dat Donny van de Beek opnieuw op de bank moet beginnen. Afgelopen week rouleerde Ten Hag nog in hoge mate. Tegen Heracles Almelo startten Frenkie de Jong, Klaas-Jan Huntelaar, Lasse Schöne en Nicolás Tagliafico op de bank. Nadat Ajax met 1-1 gelijkspeelde, werd die beslissing bekritiseerd.

In aanloop naar het treffen in Venlo liet Ten Hag al weten dat hij minder of niet zou wisselen omdat Ajax nu meer rustdagen heeft dan rond de wedstrijden tegen Standard Luik en Heracles Almelo.

Ajax werkt woensdag deel één van het tweeluik met Dinamo Kiev in de play-offs van de Champions League af. Om 21.00 uur is de aftrap in de Johan Cruijff Arena.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.