Ten Hag rekent op Ronaldo en sluit meer transfers bij United uit

Reacties

Cristiano Ronaldo vertrekt deze zomer niet meer bij Manchester United. Dat is althans de verwachting van manager Erik ten Hag, die zich woensdagmiddag tijdens een persconferentie uitsprak over de toekomst van de vedette.

Ten Hag rekent op Ronaldo en sluit meer transfers bij United uit
Leicester City
Leicester City
0 - 1
Manchester United
Manchester United

Ten Hag schoof aan om vooruit te blikken op het Premier League-duel van donderdag met Leicester City, maar kreeg een dag voor de Engelse transferdeadline uiteraard vooral vragen op de ontwikkelingen op transfergebied. Zo was de toekomst van Ronaldo onderwerp van gesprek.

De 37-jarige Portugees werd al de hele zomer in verband gebracht met een vertrek, maar blijft bij United. 'Dat is duidelijk, we hebben topspelers nodig. Hoe meer hoe beter, als je met dit drukke programma constant wil presteren', aldus Ten Hag over Ronaldo, die vrijdag nog werd gelinkt aan Napoli.

Behalve Ronaldo blijft ook Aaron Wan-Bissaka, bevestigde Ten Hag. De Engelse rechtsback moet Diogo Dalot boven zich dulden in de pikorde en leek op weg naar de uitgang, maar blijft. Zoals Ten Hag ook meldde dat er na Antony en doelman Martin Dubravka geen spelers meer bijkomen.

Buitenkans
Ten Hag liet de deur voor nieuwe spelers nog wel op een kiertje staan. 'Als zich een buitenkans voordoet, moet je altijd alert zijn als topclub', zei de Nederlandse trainer. Volgens Engelse en Spaanse media is United nog met Barcelona in gesprek over Sergiño Dest.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.