Ten Hag rekent op aanblijven Overmars

Reacties

Erik ten Hag heeft het niet het idee dat Marc Overmars bezig is aan zijn laatste seizoen als directeur voetbalzaken van Ajax. In Spanje verscheen vorige week het bericht dat de bestuurder van plan is om na dit seizoen af te zwaaien bij de Amsterdammers.

Ten Hag rekent op aanblijven Overmars
© Pro Shots

'Wij hebben zo'n goede verhouding met elkaar en we werken zo goed samen dat ik er niet van uitga dat hij vertrekt', reageert Ten Hag op dat bericht vanuit Spanje. 'Hij heeft me daarover niks gezegd en zou dat zeker doen als er iets speelt.'

Overmars verlengde in het voorjaar van 2019 zijn contract met Ajax tot halverwege 2024. In de afgelopen drie jaar werkte Ten Hag heel nauw samen met de directeur voetbalzaken. Ook de samenwerking met algemeen directeur Edwin van der Sar ervaart Ten Hag als prettig.

'Die weten wat daarbij hoort en raken niet snel in paniek. Ze zijn standvastig en volgen hun beleid. Ik heb ook andere bestuurders meegemaakt. Die sprongen na een beetje kritiek meteen in de paniekmodus.'

Ajax sluit het kalenderjaar woensdagavond af met een uitwedstrijd tegen Willem II.

Binnenkort is het volledige vraaggesprek met Erik ten Hag te lezen in Voetbal International. Uiteraard verschijnt het ook op VI PRO.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.