Ten Hag passeert Ajax-captain Veltman

Reacties

Aanvoerder Joël Veltman moet het zondagmiddag bij Ajax met een plek op de bank doen. Rasmus Kristensen is de rechtsback bij het thuisduel met SC Heerenveen (aftrap 14.30 uur).

Ten Hag passeert Ajax-captain Veltman

Van een blessure heeft Ajax in de voorbije dagen geen melding gemaakt, de captain is gewoon gepasseerd. De 26-jarige verdediger was afgelopen zondag bij de met 3-2 verloren uitwedstrijd tegen Vitesse nog basisspeler.

Veltman heeft een ongelukkige week achter de rug. Enkele dagen na de nederlaag in Arnhem werd bekend dat hij ontbreekt in de voorselectie van Oranje voor de eerste interlands onder Ronald Koeman. De Ajacied was onder voorganger Dick Advocaat een zekerheidje in de selectie van het Nederlands elftal.

Met Kristensen in de basis kan Ajax de achterstand op koploper PSV terugbrengen tot zeven punten. Dan moet er daags na het beschamende puntenverlies van de Eindhovenaren bij Willem II (5-0) wel gewonnen worden van Heerenveen. Matthijs de Ligt is de captain en Klaas-Jan Huntelaar keert na blessureleed in de basis. Bekijk hieronder de volledige opstelling van Ajax.

'Bij Ajax staat Veltman blijkbaar niet hoog in hiërarchie van Ten Hag'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.