Ten Hag maakt kennis met Engelse journaille: 'Duw me niet, je bent op tv'

Reacties

Toekomstig Manchester United-manager Erik ten Hag was zondag aanwezig tijdens de laatste competitiewedstrijd van Manchester United, buiten het stadion van tegenstander Crystal Palace kreeg de Nederlandse coach meteen te maken met het Engelse journaille.

Ten Hag maakt kennis met Engelse journaille: 'Duw me niet, je bent op tv'
© Sky Sports
Crystal Palace
Crystal Palace
1 - 0
Manchester United
Manchester United

Met draaiende camera werd Ten Hag benaderd rond Selhurst Park, een beveiligingsmedewerker zorgde ervoor dat een journalist van Sky Sports Ten Hag niet kon bereiken. 'Duw me niet, je bent op televisie', riep de verslaggever terwijl Ten Hag zijn weg naar een auto voortzette. 'Het ziet er niet goed uit om zo door beveiliging te worden behandeld, Manchester United is een grote club Erik.'

Ten Hag is inmiddels druk in de weer voor Manchester United, de trainer liet bijvoorbeeld een trip naar Curaçao met Ajax schieten om te beginnen met zijn werkzaamheden op Old Trafford. Man Utd verloor op de laatste speeldag met 1-0 van Crystal Palace, maar concurrent West Ham United verloor ook. Daardoor speelt Man Utd volgend seizoen in de groepsfase van de Europa League, anders was Ten Hag met zijn nieuwe werkgever uitgekomen in de Conference League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.