'Ten Hag krijgt overbodige verdediger terug van Europa League-opponent'

Reacties

Alex Telles keert deze zomer terug naar Manchester United. Sevilla huurt de linksback dit seizoen van de club van Erik ten Hag, maar heeft geen optie tot koop bedongen.

'Ten Hag krijgt overbodige verdediger terug van Europa League-opponent'
© Pro Shots

Door de aanwezigheid van Luke Shaw en Tyrell Malacia mocht Telles uitkijken naar een nieuwe werkgever. Sevilla hapte toe en legde de Braziliaans international op huurbasis vast. In Andalusië is Telles normaal gesproken verzekerd van een basisplaats. Omdat Sevilla geen aankoopoptie heeft, keert de dertigjarige verdediger normaal gesproken terug naar Old Trafford.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Ten Hag een beroep gaat doen op Telles, die twee seizoenen geleden voor vijftien miljoen euro overkwam van FC Porto. In het shirt van United kwam hij in slechts 21 van de 76 Premier League-wedstrijden in actie. Transfergoeroe Fabrizio Romano weet dat The Red Devils in juni of juli een knoop doorhakken over de toekomst van Telles.

Onderlinge ontmoeting
Saillant genoeg kan Telles zijn eigenlijke werkgever voor die tijd nog pijn doen. In de kwartfinale van de Europa League strijden United en Sevilla om een ticket voor de laatste vier. De heenwedstrijd wordt donderdag 13 april gespeeld op Old Trafford, de return is een week later in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.