Ten Hag krijgt award en treedt in de voetsporen van Koeman

Reacties

Erik ten Hag is uitgeroepen tot Manager van de Maand in de Premier League. De manager van Manchester United krijgt die award na een vlekkeloos, zij het kort parcours in de Engelse competitie in de bijna voorbije maand. Twee wedstrijden leverden twee keer winst op.

Ten Hag krijgt award en treedt in de voetsporen van Koeman
© Pro Shots

United begon de maand met een 1-0 zege op bezoek bij Leicester City, drie dagen later wonnen The Red Devils opnieuw, nu op het veld van Arsenal. Daarmee was de koek op voor wat de competitie betrof, dit door het overlijden van koningin Elizabeth. Ten Hags troepen kwamen in september nog twee keer in actie in het kader van de Europa League, met wisselend succes. Thuis verloor de ploeg van Real Sociedad, United reageerde een week later met een driepunter tegen Sheriff Tiraspol.

De onderscheiding is een opsteker voor Ten Hag, die zondag zijn vuurdoop beleeft in de Manchester Derby. De recordkampioen moet op bezoek naar stadgenoot Manchester City. Ten Hag is de eerste Nederlander die in Engeland tot Manager van de Maand wordt gekroond sinds Ronald Koeman begin 2016. Behalve Koeman, die drie van zulke onderscheidingen kreeg als trainer van Southampton, is Martin Jol de enige landgenoot die deze award ooit won.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Manchester City
Manchester City
6 - 3
Manchester United
Manchester United
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.