'Ten Hag kijkt verder na vertrekwens Ronaldo en mikt op Dybala'

Reacties

Nu Cristiano Ronaldo steeds duidelijker zijn vertrekwens bij Manchester United door laat schemeren, lijkt de club te hebben doorgeschakeld. Volgens Sky Sports Italia heeft trainer Erik ten Hag intern direct zijn favoriete vervanger bekendgemaakt: Paulo Dybala.

'Ten Hag kijkt verder na vertrekwens Ronaldo en mikt op Dybala'

De Argentijn is transfervrij nadat zijn contract bij Juventus deze zomer afliep. Aanvankelijk leek Dybala een binnenlandse transfer naar Internazionale te maken. Mogelijk steekt Ten Hag daar nu een stokje voor.

Doordat Ronaldo - die al twee dagen op rij niet op kwam dagen op de training - plots weg wil, is er doorgeschakeld door The Mancunians. In Dybala wordt vanwege zijn vrije status een goedkope optie gezien om Ronaldo's absentie op te vangen. Zaakwaarnemer Jorge Antun zou de onderhandelingen met de Engelsen al zijn gestart.

Behalve Inter hadden ook AS Roma, AC Milan en Napoli interesse in Dybala. Zij konden zijn salariswensen echter niet ophoesten. Daar was Inter wel bereid toe, tot het Romelu Lukaku kon huren van Chelsea. Daarna ging een streep door de deal met Dybala.

De 28-jarige Dybala speelde al ruim vierhonderd wedstrijden in het betaalde voetbal. Daarin scoorde hij 144 keer. Zijn ervaring in combinatie met zijn multifunctionaliteit zou voor Ten Hag reden zijn om hem aan de selectie toe te voegen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.