Ten Hag kiest in return tegen Lille voor één nieuw gezicht

Reacties

Ten opzichte van het Europa League-uitduel met Lille OSC voert Ajax-trainer Erik ten Hag donderdagavond in de return één personele wijziging door. Ryan Gravenberch keert terug in het elftal, terwijl Nicolás Tagliafico juist ontbreekt.

Ten Hag kiest in return tegen Lille voor één nieuw gezicht
© Pro Shots
Ajax
Ajax
2 - 1
Lille
Lille

Waar de Amsterdammers het in Frankrijk (1-2 winst) nog moesten doen zonder de geschorste Ryan Gravenberch, is de jongeling er nu weer gewoon bij. Hij vormt het middenveld samen met Edson Álvarez en Davy Klaassen. Onder de lat staat wederom Maarten Stekelenburg, die uiteraard Andre Onana vervangt: de doelman is nog steeds geschorst vanwege een dopingovertreding.

Tegenover de rentree van Gravenberch staat de afwezigheid van Nicolás Tagliafico. In Lille ging hij nog geweldig in de fout bij de 1-0 van Timothy Weah, waarna hij zijn tijdelijke bril de schuld gaf van die flater. De niet fitte Argentijn is er nu niet bij, waardoor Daley Blind start als linksback. Op rechts speelt wederom talent Devyne Rensch, omdat Noussair Mazraoui nog steeds niet inzetbaar is. Het centrum wordt gevormd door Jurriën Timber en Lisandro Martínez.

Tot slot de aanval, waar Ten Hag weer kiest voor Dusan Tadic in de punt van de aanval, aangezien Sébastien Haller (niet ingeschreven) moet toekijken. De Servische aanvoerder van Ajax wordt geflankeerd door zijn twee Braziliaanse ploeggenoten: Antony en David Neres.

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Rensch, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Klaassen, Gravenberch; Antony, Tadic, Neres.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.