Ten Hag jaagt op drie op een rij: fraaie odds voor Man Utd

ADVERTORIAL – Het vertrouwen is gegroeid bij Manchester United door overwinningen op Liverpool en Southampton. Volgt donderdagavond in Leicester de derde zege op rij in de Premier League? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Ten Hag jaagt op drie op een rij: fraaie odds voor Man Utd

Natuurlijk zag Erik ten Hag nog ruimte voor verbetering na de 0-1 overwinning van United bij Southampton afgelopen zaterdag. Natuurlijk gingen The Red Devils ook door met de jacht op versterking. Feit is wel dat het heden nu al een stuk rooskleuriger oogt dan twee weken geleden het geval was. Het slechte gevoel na de nederlagen tegen Brighton & Hove Albion en Brentford is weggespoeld en met Leicester City treft United vanavond een kwetsbare tegenstander. Zie jij de ploeg van Ten Hag wel weer winnen? De quotering voor een zege van de bezoekers is 2.12.

Zoals genoemd is Leicester kwetsbaar. Het team van manager Brendan Rodgers incasseerde al tien goals in de Premier League. Alleen AFC Bournemouth moest in de eerste vier speelrondes meer goals toestaan. Het gemis van de naar OGC Nice vertrokken doelman Kasper Schmeichel is voelbaar. De odd voor minstens twee goals van United tegen The Foxes is 1.84.

Bij United was het zaterdag Bruno Fernandes die het verschil maakte, terwijl Jadon Sancho en Marcus Rashford tegen Liverpool scoorden. Ten Hag heeft met Rashford, Anthony Elanga en Sancho als aanvallers voor veel dynamiek gekozen rond spelmaker Fernandes. Acht Ten Hag nu de tijd rijp voor een basisplaats voor Cristiano Ronaldo? De van Ajax overgekomen Antony kan vanavond nog niet debuteren, omdat nog niet al het papierwerk geregeld is.

Boosted Odd voor Leicester City-Manchester United:
- Christian Eriksen geeft een assist: 4.50

Vanzelfsprekend zijn de problemen die Ten Hag had in Manchester niet als sneeuw voor de zon verdwenen. Met Jamie Vardy als rappe, slimme goalgetter zal Leicester de United-defensie weer flink gaan testen. Vorig seizoen was de subtopper in eigen huis nog met 4-2 te sterk voor de grootmacht. Zie jij Leicester opnieuw winnen? De odd voor een zege van de thuisploeg is 3.50.

Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus. Na een eerste weddenschap van minstens 10 euro zijn er Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's