Ten Hag is tevreden met Weghorst en heeft geen contact gehad met Schreuder

Reacties

Samba in Salford! Manchester United bereikte zaterdagavond de laatste zestien van de FA Cup door een reguliere overwinning op Reading. Alle drie de doelpunten namens de thuisploeg waren van Braziliaanse makelij. Manager Erik ten Hag werd na afloop echter vooral over de Nederlandse inbreng ondervraagd, en ook naar de situatie bij zijn oude club Ajax.

Ten Hag is tevreden met Weghorst en heeft geen contact gehad met Schreuder
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 1
Reading
Reading

'Uiteraard, 3-1 winst. We hebben kunnen doen wat we wilden doen: dominant voetballen. Het eerste uur was zelfs uitstekend. Het ontbrak eerst nog aan een doelpunt, maar na rust kwam dat ook goed', sprak de manager. En wat hij van Weghorst vond?

'Ook uitstekend. Hij doet wat hij moet doen. Sleuren, trekken, in scoringspositie komen, van de week heeft hij ook gescoord. Hij laat de anderen ook beter voetballen, hij is slim en een goed aanspeelpunt. Zijn cv zegt genoeg. Overal waar hij geweest is, heeft hij geleverd, heeft hij gescoord', verdedigde Ten Hag zijn aanwinst op Ziggo Sport.

Ook werd hem nog even gevraagd naar zijn visie op de perikelen bij Ajax. 'Ik heb daar 4,5 jaar gewerkt, op een hele goede manier. Ik vind het heel vervelend dat dit gebeurt. Zeker voor de spelers, het zijn goede spelers. Dit hoort niet bij Ajax, je hoopt niet dat dit uiteindelijk de uitkomst is', aldus Ten Hag, die zei dat hij geen contact had gehad met zijn ontslagen opvolger Alfred Schreuder.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.