Ten Hag heeft weer een extra optie: Sancho staat voor rentree

Reacties

De kans is groot dat Jadon Sancho woensdag voor het eerst sinds eind oktober weer deel uitmaakt van de wedstrijdselectie van Manchester United. Erik ten Hag vertelde dinsdag tijdens zijn persconferentie over de terugkeer van de 22-jarige Engelsman.

Ten Hag heeft weer een extra optie: Sancho staat voor rentree
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 0
Nottingham Forest
Nottingham Forest

Het wegvallen van Sancho in het najaar was opvallend, omdat er geen duidelijke reden gegeven werd voor de absentie van de aanvaller, die tijdens het WK nog opdook in Rosmalen om extra te trainen. Vanuit de club werd medegedeeld dat zijn absentie te maken had met zijn 'stemming en fitheid'. Sancho keerde op 18 januari weer terug op het trainingsveld bij United.

'Ik denk dat Anthony Martial en Jadon Sancho weer terugkeren in de wedstrijdselectie', zei Ten Hag daags voor de return tegen Nottingham Forest in de halve finale van het League Cup-toernooi. United bouwde vorige week mede dankzij een goal van Wout Weghorst al een riante voorsprong op in het tweeluik (0-3). Halen The Red Devils de finale, dan wacht op Wembley een confrontatie met Newcastle United of Southampton.

Sancho was begin dit seizoen nog een belangrijke speler voor Ten Hag. In tien van de eerste elf competitiewedstrijden was de voormalige smaakmaker van Borussia Dortmund basisspeler. De 23-voudig international scoorde op 22 augustus in de gewonnen topper tegen Liverpool (2-1). De terugkeer van Martial is vanzelfsprekend ook goed nieuws voor de Nederlandse manager. Eenmaal volledig fit zal de 27-jarige Fransman normaal gesproken als spits de voorkeur krijgen boven Wout Weghorst.

Programma Manchester United


Wo 1 feb. 2023

Za 4 feb. 2023

Wo 8 feb. 2023

Zo 12 feb. 2023

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.