Ten Hag grapt over het mooist denkbare kerstcadeau

Reacties
Ten Hag grapt over het mooist denkbare kerstcadeau
© MUTV
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Voor wie nog op zoek is naar een mooi cadeau voor onder de boom heeft Erik ten Hag wel een tip. De manager van Manchester United had ook een fraaie kerstwens voor de fans.

In een kerstinterview met MUTV werd Ten Hag gevraagd welk voetbalgerelateerd cadeau hij zou vragen voor Kerstmis, grapte Ten Hag: 'Ik zou zeggen een kaartje voor een geweldige wedstrijd. En dan een wedstrijd waarbij Manchester United betrokken is.'

'Ik wens iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar', vervolgde Ten Hag. 'Krijg energie in deze periode, maar deel het ook met je dierbaren. Geef elkaar veel liefde en ga voor een nieuw jaar met veel gezondheid en een mooi en vredig 2023.'

Manchester United hervat de Premier League dinsdag met een thuiswedstrijd tegen Nottingham Forest. Na een moeizame start van het seizoen bezet de club nu de vijfde plaats met evenveel verliespunten als nummer vier Tottenham Hotspur.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.