Ten Hag gelooft eigen ogen niet: Man United voor rust al met 4-0 achter

Reacties

Manchester United staat voor schut in de uitwedstrijd tegen Brentford. Na een ruim halfuur staat de ploeg van Erik ten Hag al op een 4-0 achterstand. Vooral doelman David de Gea laat zich op een slechte manier zien: hij zag er bij de eerste twee doelpunten niet goed uit.

Ten Hag gelooft eigen ogen niet: Man United voor rust al met 4-0 achter
Brentford
Brentford
4 - 0
Manchester United
Manchester United

United verloor in de eerste speelronde met 1-2 van Brighton & Hove Albion en aast op revanche, maar de Engelse recordkampioen stevent op een nieuwe zeperd af. De Gea blunderde bij de openingstreffer van Brentford, door een houdbaar schot van Josh Dasilva door zijn vingers te laten glippen. De bal rolde daardoor tergend langzaam over de lijn.

Niet lang hierna ging het opnieuw mis. De Gea speelde de bal naar Christian Eriksen, die echter fel onder druk werd gezet. De Deen raakte de bal kwijt en Mathias Jensen strafte het gestuntel af.

Oud-spits Gary Lineker, presentator van het beroemde Match of the Day, kon zijn ogen niet geloven:

Kort binnen het halfuur werd het al 3-0. Na een hoekschop werd de bal terug voor het doel gekopt, waar Ben Mee het beslissende zetje gaf. De vierde Brentford-treffer kwam van Bryan Mbeumo, die het eindstation was van een scherpe counter.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.