Ten Hag gaat strijd aan met Guardiola en Klopp: 'Tijdperk kan eindigen'

Reacties

Erik ten Hag is vastberaden om Manchester United terug te brengen naar de (Europese) top. De nieuwe manager van The Mancunians gaf maandagmiddag zijn eerste persconferentie en ging daarbij in op de titanenstrijd tussen Manchester City en Liverpool in de Premier League.

Ten Hag gaat strijd aan met Guardiola en Klopp: 'Tijdperk kan eindigen'
© Pro Shots

United wacht al sinds 2013 op een Premier League-titel en zag in de voorbije jaren hoe City en Liverpool in een felle strijd verwikkeld raakten. Pep Guardiola veroverde zondag met The Citizens de vierde titel in vijf jaar en Jürgen Klopp werd in het seizoen 2019/20 kampioen met Liverpool. Dit seizoen kwamen The Reds één punt tekort op City.

United werd dit seizoen zesde op liefst 35 punten van kampioen City en 34 punten van Liverpool. Ten Hag hoopt op termijn het gat met de heersende stadgenoot en de streekrivaal te kunnen dichten. 'Liverpool en Manchester City spelen geweldig voetbal, dat waardeer ik enorm. Maar een tijdperk kan ten einde komen', zei de Nederlander op de persconferentie.

'Ik kijk ernaar uit om met ze te strijden. Zo'n tijdperk kan ook ten einde komen voordat Klopp en Guardiola vertrekken', aldus de ambitieuze Ten Hag, die eerder op de dag al aangaf dat voor de spelersgroep op 27 juni de voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat beginnen. De bij Ajax vertrokken trainer liet eerder op de dag tegenover het clubkanaal van United weten dat hij het Theatre of Dreams weer wil gaan entertainen

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.