Ten Hag denkt nog even niet aan puzzel tegen AS Roma: 'Eerst RKC-uit'

Reacties

De kater is groot in Amsterdam. Ajax verzuimde de kansen af te maken en moet volgende week in Rome een 1-2 achterstand goed zien te maken. Zonder de geschorste Devyne Rensch.

Ten Hag denkt nog even niet aan puzzel tegen AS Roma: 'Eerst RKC-uit'
© Pro Shots

De talentvolle rechtsback kreeg donderdag geel en moet daardoor de return aan zich voorbij laten gaan. Het maakt de spoeling nog dunner, aangezien ook Daley Blind en Noussair Mazraoui niet inzetbaar zullen zijn. Ten Hag wilde er na afloop van het eerste duel met AS Roma nog niet veel over kwijt. 'Ik denk nu nog niet aan volgende week, en de komende dagen sowieso niet, eerst RKC-uit', aldus de trainer.

Donderdag viel Sean Klaiber in voor Rensch, maar Ten Hag zou ook Jurriën Timber op de rechtsbackpositie kunnen zetten en Perr Schuurs, die in het eerste duel met Roma met een knieblessure moest toekijken, indien fit genoeg inpassen. Of Edson Álvarez een linie terughalen en een plek inruimen op het middenveld voor Mohammed Kudus. Het zijn zorgen voor later, eerst wacht voor Ajax het competitieduel van komende zondag tegen RKC Waalwijk.

In de nieuwe Pak Schaal Podcast komt het duel met AS Roma uitgebreid aan bod. Clubwatcher Freek Jansen en supporter Arco Gnocchi kijken terug en vooruit, waarbij de verschillende opties voor de opstelling worden besproken.

Beluister de podcast via Spotify, Apple- of Google Podcasts. Of hieronder:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.