Ten Hag benieuwd naar Haller-vervanger Danilo: 'Onze beste afmaker in de zestien'

Reacties

Omdat Sébastien Haller ziek is, start Danilo zondagmiddag in de basis bij Ajax. Erik ten Hag is benieuwd naar wat de Braziliaanse aanvaller laat zien in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Ten Hag benieuwd naar Haller-vervanger Danilo: 'Onze beste afmaker in de zestien'
© Pro Shots
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam
0 - 1
Ajax
Ajax

'Ik verwacht veel op de helft van de tegenstander te spelen, Sparta zal compact staan en ik reken op veel situaties in de zestien. Eigenlijk is Danilo onze beste afmaker in de zestien, dat moet hij nu laten zien', sprak Ten Hag voor de aftrap tegen ESPN.

Mede door de topvorm van Haller kwam Danilo in dit Eredivisie-seizoen slechts 47 minuten in actie. 'Sebas kreeg in het begin nogal wat te verduren, maar nu is het helemaal duidelijk hoe goed hij is. Daardoor kreeg Danilo geen kans. Nu krijgt hij hem wel, dan moet hij 'm pakken.' 

Het contract van de 22-jarige Danilo met Ajax loopt halverwege 2022 af. Afgelopen seizoen scoorde de Braziliaan zeventien keer op huurbasis voor FC Twente.

Besiktas
Woensdag nog speelde Ajax mét publiek in het Vodafone Park van Besiktas, een groot contrast met het lege Kasteel. 'Natuurlijk is dat lastig, maar daar moeten we niet voor weglopen.'

Volg Sparta Rotterdam - Ajax via VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.