Telstar verzekert zich van transfersom voor sensatie Kharchouch

Reacties

Telstar heeft zich voor komende zomer verzekerd van een transfersom van Reda Kharchouch. De Keuken Kampioen Divisie-club uit Velsen lichtte maandagavond de optie in het contract van de clubtopscorer.

Telstar verzekert zich van transfersom voor sensatie Kharchouch
© Pro Shots

Kharchouch is bezig aan een sensationeel seizoen. De 24-jarige Amsterdammer scoorde in zijn eerste jaar in het betaald voetbal al twintig keer voor Telstar in de KKD. Afgelopen winter kon de aanvaller daardoor al naar Sparta Rotterdam. Die transfer ging niet door, maar een stap hogerop lijkt een kwestie van tijd.

En dus lichtte Telstar logischerwijs de optie in het contract van Kharcouch om zijn verbintenis met een jaar te verlengen. Op die manier zijn De Witte Leeuwen verzekerd van een transfersom voor de doelpuntenmachine, mochten zich komende zomer clubs voor hem gaan melden op Sportpark Schoonenberg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Kharcouch maakte er onlangs in gesprek met VI geen geheim van zijn geluk nog eens te willen beproeven in de Eredivisie. Dat Telstar hem in de winter niet liet gaan naar Sparta, was echter geen teleurstelling voor hem. 'Gewoon doorgaan en in de zomer alsnog de stap maken', klonk het monter.

Over zijn ambities doet de voormalig amateurvoetballer niet geheimzinnig. 'Ik wil naar de Eredivisie, er is contact met Sparta. Ik was er laatst tegen Emmen, kijken hoe de sfeer was. Het is belangrijk niet alleen naar Sparta te kijken, misschien komen er nog wel meer clubs. Komt alleen Sparta, dan grijp ik die kans.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.