Telstar krijgt in zoektocht naar nieuwe hoofdsponsor weer de lachers op de hand

Reacties

Telstar blinkt regelmatig uit in creativiteit en dat is ook bij de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor niet anders. De Noord-Hollanders hopen met een 'vacature' een geldschieter te kunnen vinden.

Telstar krijgt in zoektocht naar nieuwe hoofdsponsor weer de lachers op de hand
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Telstar heeft nu nog BUKO, tevens de naamgever van het stadion, op de voorkant van het shirt staan. Het contract met het transportbedrijf loopt na dit seizoen af en dus is Telstar op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Dat pakt de cultclub op kenmerkende wijze aan.

Op de social media-kanalen van de nummer tien van de Keuken Kampioen Divisie is deze zaterdag een vacaturetekst verschenen. Bij het takenpakket voor de functie van hoofdsponsor hoort onder meer 'complimenten in ontvangst nemen voor je alliantie met Telstar' en 'de facturen die we je sturen betalen'. Veel kennis en vaardigheden zijn niet nodig: 'Ervaring is geen must, geen verstand van voetbal.'

Telstar hoopt op een sponsorcontract voor twee jaar. 'Bij goed functioneren wordt het contract omgezet in onbepaalde tijd.'

Het is zeker niet voor het eerst dat Telstar door zijn alternatieve benadering van zaken aandacht genereert. Voorzitter Pieter de Waard, die na dit seizoen vertrekt bij de club, praat daar in zijn afscheidsinterview ook over:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.