Telstar haalt Snoei terug als opvolger geliefde Jonker

Reacties

Mike Snoei keert terug als trainer van Telstar. De club uit de Keuken Kampioen Divisie heeft zo de opvolger gevonden van Andries Jonker, die na drie jaar afscheid nam in Velsen-Zuid. Snoei, die in 2019 zelf werd opgevolgd door Jonker, tekent nu een contract voor één seizoen.

Telstar haalt Snoei terug als opvolger geliefde Jonker
© Pro Shots

Snoei was eerder tussen 2017 en 2019 werkzaam als trainer van Telstar, waarna hij vertrok naar De Graafschap. Jonker volgde hem op en ontwikkelde een goede band met de spelersgroep. Telstar had hem graag behouden, maar de oefenmeester zag te weinig perspectief en mikte op stapje hogerop.

De selectie van Telstar maakte zich ondertussen zorgen. Volgens aanvoerder Glynor Plet was de club stuurloos na het vertrek van Jonker. Hij meldde dat in een brief aan de clubleiding. Die brief lekte vervolgens uit en kwam in handen van onder andere VI. 'Wij voelen dat aan en ook op kantoor is er veel onduidelijk en onzeker. Tot aan vandaag is er geen trainer aangesteld en de namen die rondzingen roepen vragen en hier en daar al weerstand op', schreef Plet. Telstar voerde gesprekken met onder anderen Johnny Jansen, die er niet uitkwam met de clubleiding.

De aanvaller baalt dat de brief openbaar werd. 'Wij als spelersgroep maakten ons zorgen en zochten middels een brief contact met de club. Helaas kwam die brief in de media terecht. Wij zijn blij dat er nu duidelijkheid is en hebben alle vertrouwen in Mike Snoei als nieuwe hoofdtrainer. We gaan er een mooi seizoen van maken.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Telstar
Meer over Telstar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.