Telstar doet zaken met Premier League-clubs en huurt duo

Reacties

Telstar heeft zich versterkt met Ryan Seager en Kyle Scott (foto), die op huurbasis overkomen van respectievelijk Southampton en Chelsea.

Telstar doet zaken met Premier League-clubs en huurt duo

Aanvaller Seager (23) werd zaterdag gepresenteerd tijdens de open dag van Telstar. Scott, een twintigjarige middenvelder, zal volgende week - als het papierwerk rond is - aansluiten bij de selectie van de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

Seager vierde in het seizoen 2014/15 zijn debuut in de hoofdmacht van Southampton, onder toenmalig manager Ronald Koeman. De afgelopen seizoenen bracht de spits op huurbasis door bij Crewe Alexandra, Milton Keynes Dons en Yeovil Town.

Scott beleefde op 16 februari van dit jaar zijn vuurdoop in het eerste van Chelsea, tijdens het duel in het FA Cup-toernooi met Hull City. De middenvelder zag het levenslicht in het Engelse Bath, maar speelde ook jeugdinterlands voor Ierland en de Verenigde Staten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.