Teller WK-finalisten 2010 voor nieuw seizoen al op drie: volgen vier en vijf?

Reacties

Gregory van der Wiel volgt met zijn comeback in het voetbal het voorbeeld van Arjen Robben, die een jaar na zijn vertrek bij Bayern München terugkeerde bij zijn jeugdliefde FC Groningen.

Teller WK-finalisten 2010 voor nieuw seizoen al op drie: volgen vier en vijf?
© Pro Shots

De 36-jarige aanvaller, die in 2010 met Van der Wiel actief was in de WK-finale tegen Spanje (0-1) werkt net als de rechtsback hard aan zijn fitheid en hoopt ook de competitiestart van Groningen te halen. Toch diende Robben niet als inspiratie voor Van der Wiel. 'Ik vind het prachtig dat Arjen terug is, maar zijn comeback heeft me niet geïnspireerd. Ik heb puur mijn eigen gevoel gevolgd. Mijn hart is altijd een voetbalhart geweest.'

Naast Robben keerde ook Maarten Stekelenburg terug in de Eredivisie als doelman bij Ajax. Mogelijk zijn vier spelers die de finale tegen Spanje in Zuid-Afrika meemaakten komend seizoen actief in Nederland. Zowel ADO Den Haag als FC Twente hoopt namelijk dat Eljero Elia deze zomer bij hen terugkeert. De vleugelspeler viel tegen Spanje in.

Ook Wesley Sneijder leek even aan zijn comeback te beginnen toen supporters van FC Utrecht hem daartoe probeerden te verleiden, maar het lijkt erop dat dat niet meer gaat gebeuren. Stekelenburg, Van der Wiel, Robben en Elia komen elkaar mogelijk wel tegen.

Lees hier het hele verhaal met en over Gregory van der Wiel. 

Eredivisie met Elia, Robben en Van der Wiel, de nieuwe seniorencompetitie?
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Meer G. van der Wiel
Meer over G. van der Wiel
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.