Tegenvaller voor Van de Beek: na complimentenregen opnieuw reserve

Reacties

Donny van de Beek moet het doen met een reserverol bij de uitwedstrijd van Manchester United tegen Brighton & Hove Albion. Manager Ole Gunnar Solskjaer houdt tot nu toe vast aan de vaste namen.

Tegenvaller voor Van de Beek: na complimentenregen opnieuw reserve
© Pro Shots

Van de Beek zat vorige week bij de eerste competitiewedstrijd van United tegen Crystal Palace op de bank. Toen koos Solskjaer voor een middenveld met Bruno Fernandes, Paul Pogba en een meer verdedigend ingestelde middenvelder: Scott McTominay. In de tweede speelronde koppelt de manager Fernandes en Pogba opnieuw aan een controleur, dit keer start Nemanja Matic.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor aanvang van het nieuwe Premier League-seizoen was het al de grote vraag hoe United op het middenveld zou gaan spelen en wat de rol van Van de Beek zou zijn als iedereen fit is. Was er wel voldoende balans met Van de Beek, Fernandes en Pogba als trio op het middenveld? Solskjaer durft die samenstelling in de competitie nog niet aan, waardoor de Oranje-international moet mikken op een rol als vervanger van de Fransman of Portugees.

Van de Beek werd eerder deze week nog tot Man of the Match uitgeroepen in de League Cup-wedstrijd tegen Luton Town. United won met 0-3 en de zomeraankoop kreeg lof in de Engelse media, maar analisten Jamie Carragher en Peter Crouch plaatsten wel hun vraagtekens bij het halen van Van de Beek vanwege de balans op het United-middenveld.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.