Tegenvaller voor Van de Beek bij officieus Man Utd-debuut Rangnick

Reacties

Donny van de Beek heeft geen basisplaats bij Manchester United in de thuiswedstrijd tegen Arsenal. Dat betekent voor de ex-Ajacied een teleurstelling bij het begin van het tijdperk met Ralf Rangnick aan het roer als interim-manager.

Tegenvaller voor Van de Beek bij officieus Man Utd-debuut Rangnick
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 2
Arsenal
Arsenal

De aanstelling van Rangnick werd maandag, daags na de topper bij Chelsea (1-1), bevestigd door United. De Duitser zit donderdagavond bij het duel met Arsenal nog niet op de bank omdat er nog papierwerk geregeld moest worden, maar hij heeft natuurlijk wel een grote invloed gehad op het tactische plan. Michael Carrick zal het team leiden langs de zijlijn.

Van de Beek begint net als tegen Chelsea op de bank bij United. In Londen werd zondag nog voor een 4-3-1-2-formatie gekozen. Tegen Arsenal is er een plek minder op het middenveld. Fred en Scott McTominay zijn de centrale middenvelders die starten, zij ondersteunen Bruno Fernandes.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voorin is gekozen voor Marcus Rashford en Jadon Sancho vanaf de flanken. Cristiano Ronaldo start als spits, nadat hij voor Chelsea-uit nog werd geslachtofferd. Door blessures kan geen beroep worden gedaan op onder anderen Raphaël Varane, Paul Pogba en Luke Shaw.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.