Tandem Fati-Memphis maakt indruk op Koeman: 'Ze vullen elkaar heel goed aan'

Reacties

Ronald Koeman was na de overwinning op Valencia vol lof over de samenwerking tussen Ansu Fati en Memphis Depay. De aanvallers van Barcelona lijken een natuurlijke klik te hebben op het veld.

Tandem Fati-Memphis maakt indruk op Koeman: 'Ze vullen elkaar heel goed aan'
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
3 - 1
Valencia
Valencia

Bij zijn rentree in de basis zorgde Fati na een snelle combinatie met Memphis zondag voor de snelle gelijkmaker van Barcelona. Bij het tweede doelpunt waren de rollen omgedraaid. Fati versierde een penalty, Memphis benutte het buitenkansje en schoot de bal onberispelijk achter doelman Jasper Cillessen.

Koeman zag het met genoegen aan. 'Memphis en Ansu vormen een goede connectie. Ze vullen elkaar heel goed aan en het zijn allebei veelzijdige spelers. We hebben altijd gezegd dat we spelers als Ansu missen, omdat hij snelheid heeft op de vleugel. We wilden hem eigenlijk niet wisselen, maar voor nu is het verstandig om zijn speeltijd te doseren.'

Champions League
Philippe Coutinho gooide de wedstrijd uiteindelijk in het slot, waardoor Barcelona na nederlagen tegen Benfica (Champions League) en Atlético Madrid (La Liga) weer eens won. 'De reactie van het team was heel positief. Het gevoel dat je hebt na een overwinning is natuurlijk anders dan wanneer je verliest', reageerde de Nederlander droogjes op de persconferentie. 'Maar woensdag staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma.'

Koeman doelde op het thuisduel met Dinamo Kiev in het kader van de Champions League. Na twee duels wacht Barcelona in het miljardenbal nog altijd op de eerste overwinning. Zondag wacht alweer de kraker tegen Real Madrid.

Spelersprofiel

Ansu Fati


Geboortedatum:
31 oktober 2002
Leeftijd:
21
Geboorteplaats:
Bissau
Nationaliteit
Spanje
Lengte:
1,78 m
Gewicht:
66 kg
Huidige club:
Brighton & Hove Albion
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.