Talenten Brobbey, Dest en Timber met Ajax mee naar De Lutte

Reacties

Ajax vertrekt maandagmiddag met 29 spelers naar De Lutte voor het eerste trainingskamp van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Talenten Brobbey, Dest en Timber met Ajax mee naar De Lutte

Trainer Erik ten Hag heeft onder anderen plek ingeruimd voor Brian Brobbey (17), Sergiño Dest (18) en Quinten en Jurriën Timber (18). De vier talenten stonden zaterdag ook al op het veld tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen.

'Baas' Brian Brobbey gaat voor tienerdebuut bij Ajax en Oranje

Een andere opvallende naam op de 29-koppige lijst is die van Bruno Varela. De Portugese doelman werd het laatste half jaar gehuurd van Benfica. Ajax heeft nog niks gemeld over het verlengen van de samenwerking met de 24-jarige Varela.

Ten Hag zal in De Lutte nog niet de beschikking hebben over zijn volledige selectie. De Oranje-internationals ontbreken, terwijl Nicolás Tagliafico actief is op de Copa América en Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui en Andre Onana op de Afrika Cup.

Ajax speelt tijdens het trainingskamp twee oefenduels. Op dinsdag is amateurclub Quick '20 om 19.00 uur de eerste tegenstander van de voorbereiding, zaterdagavond (19.00 uur) oefent de landskampioen tegen de Deense club Aalborg BK.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.