Tagliafico zweert trouw aan Ajax

Reacties

Nicolás Tagliafico is niet van plan om Ajax na dit seizoen te verlaten. De linksback belooft via de officiële kanalen van zijn club dat hij nog zeker een seizoen in Amsterdam zal blijven.

Tagliafico zweert trouw aan Ajax

Tagliafico (26) speelt sinds anderhalf jaar voor Ajax en is een belangrijke basisspeler in het team van Erik ten Hag. De vleugelverdediger ontwikkelt zich stormachtig en maakte als Argentijns international al het WK in Rusland mee. Na het toernooi droeg hij in een paar interlands van de Zuid-Amerikaanse grootmacht de aanvoerdersband om zijn arm.

Het management van Tagliafico leek in te zetten op een stap hogerop in de zomer, maar de speler zelf belooft nu dat hij Ajax in de zomer trouw zal blijven. 'Ik wil jullie vertellen dat ik nog zeker een seizoen zal blijven', zegt Tagliafico via de social media-kanalen van Ajax. 'Hopelijk wordt het een geweldig jaar.'

Tagliafico heeft een nieuw contract getekend bij Ajax, maar met dezelfde loopduur als zijn oude verbintenis: tot medio 2022. In het nieuwe contract zit een zogenoemde commitment, wat betekent dat de Argentijn in de komende transferperiode niet zal vertrekken.

'Dit is mooi nieuws voor Ajax en een goed signaal naar de groep toe', aldus directeur voetbalzaken Marc Overmars. 'Het laat zien dat we ambitieus zijn, ook voor de toekomst.' Andre Onana, Klaas Jan Huntelaar en Noussair Mazraoui tekenden eerder een nieuwe overeenkomst bij Ajax, terwijl Razvan Marin (Standard Luik), Kik Pierie (sc Heerenveen) en doelman Kjell Scherpen (FC Emmen) al werden vastgelegd voor het komende seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.