Tadic te gast in de Pak Schaal Podcast: 'Wijndal past goed bij Ajax'

Reacties

Mocht Nicolás Tagliafico bij Ajax vertrekken, dan is Owen Wijndal van AZ volgens Dusan Tadic de ideale vervanger. Dat laat de aanvoerder van de Amsterdammers weten in de Pak Schaal Podcast, waar hij deze vrijdag te gast was.

Tadic te gast in de Pak Schaal Podcast: 'Wijndal past goed bij Ajax'

Tadic laat in de podcast zijn licht schijnen over het afgelopen seizoen, over de verbeterpunten richting volgend seizoen en blikt vooruit op een toernooiloze zomer voor hem.

Ook geeft Tadic een inkijkje in zijn transfer naar Ajax in 2018 en vertelt hij over zijn fitheid. De geliefde Ajacied verwacht dat de kern van de huidige succesploeg intact blijft. Eerder gaven onder meer Marc Overmars en Erik ten Hag aan hier ook vanuit te gaan. Een vertrek van Tagliafico ligt echter wel voor de hand. De Argentijn staat open voor een nieuwe uitdaging.

'Als Nicolás blijft, dan zou dat heel mooi zijn', zegt Tadic daarover. 'Het blijft altijd heel moeilijk om vooraf te voorspellen wie er gaat en wie er blijft. Maar als Nicolás vertrekt, dan vind ik Owen Wijndal van AZ een hele goede vervanger. Volgens mij past hij goed bij Ajax.'

Beluister de podcast met Dusan Tadic, Freek Jansen en Arco Gnocchi via Spotify, Apple- of Google Podcasts. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer D. Tadić
Meer over D. Tadić
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.