Tadic en Haller in prestigieuze tophonderd van The Guardian

Reacties

Dusan Tadic en Sébastien Haller behoren tot de beste spelers van 2021. Althans, The Guardian schaart de twee Ajacieden bij hun prestigieuze tophonderd.

Tadic en Haller in prestigieuze tophonderd van The Guardian
© Pro Shots

Op basis van de rapporten van 219 juryleden, onder wie de Braziliaan Felipe Scolari, rolde er voor de tiende keer de prestigieuze tophonderd van de persen. Bij de nummer zeventig tot honderd staan twee Ajacieden.

Tadic keert na een jaar absentie terug in de lijst van de Britse krant. De Servische international dankt de 89ste plek aan zijn opvallende prestaties met zijn land en met zijn club. 'Hij scoorde vorige maand op een avond vol drama in Lissabon een van de doelpunten die Servië naar het WK brengen, een bekroning van weer een jaar van de betoverende spelmaker', aldus het juryrapport. 'Tadic toont geen signalen van roest ondanks zijn hoge voetballeeftijd.'

Haller maakt als nummer 93 zijn debuut in de lijst van The Guardian. 'Zijn anderhalf jaar bij West Ham United was geen regelrechte ramp, maar hij zette de Premier League ook niet in vuur en vlam. Wat een contrast met zijn jaar bij Ajax', aldus het juryrapport. 'Hij werd de beste spits van de Champions League, waarmee hij zijn potentie waarmaakte die hij toonde bij FC Utrecht en Eintracht Frankfurt. Een debuut in onze tophonderd is dik verdiend. The Hammers hebben misschien spijt van de man die hen is ontglipt.'

Later komt The Guardian met nummer één tot en met zeventig.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.