Liverpool blij voor Lijnders, De Vrij in de woestijn

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Liverpool blij voor Lijnders, De Vrij in de woestijn

• Sinds Pepijn Lijnders de overstap heeft gemaakt naar NEC volgen ze bij Liverpool de verrichtingen van de Nijmeegse trots natuurlijk op de voet. Een felicitatie voor de voormalig assistent van Jürgen Klopp kon dan ook niet uitblijven na de voortvarende start van de jonge trainer (5-1).

• Stefan de Vrij bivakkeert momenteel in Dubai. Het gonst al lange tijd van de geruchten rond de verdediger, onder andere Barcelona zou gecharmeerd zijn van de ex-Feyenoorder. Maar De Vrij steekt voorlopig liever zijn kop in het zand als het over zijn toekomst gaat.

Dubai Desert Safari🏜

Een bericht gedeeld door Stefan de Vrij (@stefandevrij) op

• Een foto op Twitter van Jamie Carragher en Virgil van Dijk zorgde donderdag voor hilariteit op het internet. Het verschil in postuur tussen de ex-verdediger en duurste Liverpool-aanwinst is nogal groot. 'Ik sta niet in een gat, hij is gewoon f*cking groot!' Een dag later doet hij het dunnetjes over.

• Over Van Dijk gesproken, teamgenoot Joe Gomez is onder de indruk van de Nederlander. 'Hij is momenteel een van de beste in de wereld. Voor mij is het een geweldige kans om te leren van hem. Ik kan bekijken wat hij per dag doet. Hij is niet alleen een persoonlijkheid in het veld, maar ook daarbuiten.' (The Mirror)

'Het is echt een speler die bewust afwerkt tussen de palen. Niet blind rammen.'
Maxi Romero maakt tijdens zijn eerste weken bij PSV indruk op trainer Phillip Cocu. Vooral het afwerken gaat goed bij de spits. 'Dan weer laag in de hoek, dan weer hoog. Of even een balletje verlengen. En met links en rechts, hè?' (De Telegraaf)

Stijn Schaars was donderdag jarig en daar hoort natuurlijk taart bij. Toch Stein?

• Amateurclub SG Buna Halle heeft de stoute schoenen aangetrokken en een poging gedaan om Bastian Schweinsteiger binnen te hengelen. De middenvelder is transfervrij nadat zijn contract bij Chicago Fire afliep. Buna Halle heeft niet de financiële middelen om Schweinsteiger een riant salaris te bieden, maar heeft ook andere dingen in de aanbieding. Een ongelimiteerde voorraad chocolade, cake en bier vormt de helft van het aanbod. Daarnaast mag Schweinsteiger als hij een contract ondertekent gebruikmaken van een tennisbaan en krijgt hij de beschikking over een kinderoppas. Zal de 121-voudig international happen?

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.