Supporters FC Twente zien uit naar nieuw seizoen: alle seizoenkaarten verkocht

Reacties

De achterban van FC Twente kijkt reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen. Alle beschikbare seizoenkaarten zijn verkocht, zo maakt de nummer vier van de afgelopen jaargang bekend. Het gaat in totaal om 22.500 seizoenkaarten.

Supporters FC Twente zien uit naar nieuw seizoen: alle seizoenkaarten verkocht
© Pro Shots

Vanaf 4 mei konden supporters van Twente hun seizoenkaart verlengen. De club voerde bewust geen prijsverhoging door voor de trouwe achterban. 'Hoewel de inflatie momenteel tot grote hoogte reikt, vindt de club een verhoging nu niet gepast', liet een woordvoerder van Twente weten aan Tubantia.

Aanvullend ging dinsdag de verkoop open voor fans die op nog de wachtlijst stonden van eerdere seizoenen. Zij kregen wel te maken met een prijsverhoging, maar een dag later zijn alle seizoenkaarten verkocht. Zodoende zijn 22.500 van de 30.000 plekken in De Grolsch Veste volgend seizoen steevast verkocht. Eigenlijk zou donderdag de vrije verkoop starten, maar er zijn geen kaarten meer over.

Het aantal seizoenkaarthouders verschilt niet veel van het afgelopen seizoen. Toen waren er 20.000 seizoenkaarten verkocht. Wellicht zijn nog meer supporters geënthousiasmeerd door het sterke afgelopen seizoen, waarin Twente als vierde eindigde en zich kwalificeerde voor de derde voorronde van de Conference League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.