Supertalent Micky van de Ven gelinkt aan transfer naar Ligue 1

Reacties

Micky van de Ven lijkt op weg naar de Ligue 1. De twintigjarige verdediger van FC Volendam is in onderhandeling met Olympique Marseille.

Supertalent Micky van de Ven gelinkt aan transfer naar Ligue 1
© Pro Shots

De negenvoudig landskampioen heeft zich inmiddels officieel gemeld bij FC Volendam, maar van een akkoord is nog geen sprake. Volgens RMC Sport verblijft Van de Ven met zaakwaarnemer Mino Raiola in Zuid-Frankrijk om de contractdetails te bespreken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Van de Ven maakte vorig seizoen grote indruk in de Keuken Kampioen Divisie en werd onder meer verkozen tot Beste Talent van de afgelopen jaargang. De verdediger speelt al sinds 2013 in de jeugd bij FC Volendam en maakte op 4 oktober 2019 tegen Jong PSV zijn debuut in het betaald voetbal.

Van de Ven beschikt in Volendam nog over een contract tot 2023. In de Ligue 1 zou hij onder anderen landgenoten Georginio Wijnaldum, Myron Boadu, Marco Bizot, Calvin Stengs, Justin Kluivert en Pablo Rosario tegenkomen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.