Supersprint Willem II laat Elftal van de Week rood-wit-blauw kleuren

Reacties

Voor elke goal één vertegenwoordiger in VI's Elftal van de Week: na de 4-0 overwinning van Willem II op Heracles Almelo kleurt het dreamteam van speelronde 2 rood-wit-blauw.

Supersprint Willem II laat Elftal van de Week rood-wit-blauw kleuren
© Pro Shots

De Tricolores worden uiteraard vertegenwoordigd door Speler van de Week Vangelis Pavlidis. De Griek, die vorig jaar ook al uitstekend op dreef was in de (na)zomer, geselde de defensie van Heracles en sleepte een 8,5 in de wacht.

Voor rust had Willem II het nog af en toe lastig tegen Heracles. Mede dankzij sterk werk van doelman Robbin Ruiter en Sebastian Holmén bleven de Tilburgers echter overeind, waarna een supersprint na rust de bezoekers snel deed capituleren. Het leverde zowel de keeper als de verdediger een plaats in het Elftal van de Week op. De vierde Willem II'er is Görkem Saglam, die tegen Heracles opnieuw scoorde nadat hij midweeks in het Europa League-duel met Progrès Niedercorn ook al het net had gevonden.

De clubs uit de topvier komen er bekaaid vanaf met in totaal slechts twee representanten. Alleen de Ajacieden Mohammed Kudus en Lisandro Martínez scoorden hoog genoeg om een plek in het Elftal van de Week te verdienen. Feyenoord, PSV en AZ schitteren dus door afwezigheid in het dreamteam. De Alkmaarders liepen averij op tegen PEC Zwolle (1-1), dat Kenneth Paal en Clint Leemans het Elftal van de Week ziet halen.

De enige 'eenzaat' in het team is Oussama Tannane, die met zijn weergaloze vrije trap tegen Sparta Rotterdam een fiks aandeel had in de tweede zege van Vitesse in evenzoveel speelrondes. De Arnhemmers staan net als PSV, Ajax en SC Heerenveen op zes punten. De Friezen leiden op basis van het doelsaldo de dans en dat is na een stroeve voorbereiding enigszins verrassend. In het Elftal van de Week zijn het de nieuwelingen Henk Veerman en Oliver Batista Meier die een plekje hebben veroverd.

Elftal van de Week - speelronde 2:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.