'Suárez wil ondanks ambitieus plan Ajax absoluut niet weg bij Barça'

Reacties

Luis Suárez is niet van plan deze zomer te vertrekken bij Barcelona. Daarmee lijkt een terugkeer naar Ajax van de 33-jarige spits op korte termijn onwaarschijnlijk.

'Suárez wil ondanks ambitieus plan Ajax absoluut niet weg bij Barça'
© Pro Shots

Afgelopen maandag werd nog bekend dat directeur spelerszaken Marc Overmars daar werk van wilde maken, maar de interesse uit Amsterdam heeft Suárez niet van zijn stuk gebracht. De Uruguayaanse aanvaller wil hoe dan ook bij Barcelona blijven, meldt zijn entourage tegenover de Uruguayaanse krant Ovación.

Hoewel Spaanse kranten schrijven dat Suárez, wiens contract volgend jaar afloopt, bij de groep met routiniers hoort die Barcelona deze zomer mogen verlaten, heeft hij zelf niet de intentie te vertrekken. El Pistolero voelt zich ook geenszins aangevallen door die verhalen, aangezien hij ondanks zijn blessure 21 keer scoorde in 36 duels.

Dat Internazionale-aanvaller Lautaro Martínez al veelvuldig is genoemd om Suárez op te volgen, juicht hij naar verluidt alleen maar toe. Met de komst van de Argentijnse spits zou de concurrentiestrijd weliswaar toenemen, maar het zou Barcelona alleen maar sterker maken. En dat is ook wat de ex-Ajacied wil.

Er moet dus nog wel het nodige gebeuren, wil Suárez zich neerleggen bij een vertrek bij Barcelona. Daarmee lijkt ook het ambitieuze plan van Overmars vooralsnog geen kans van slagen te hebben. Want de scherpschutter uit Salto wil voor zijn kans gaan onder Ronald Koeman, de nieuwe trainer van Barça.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer L. Suárez
Meer over L. Suárez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.