'Suárez aangeboden bij Dortmund als vervanger van Haller'

Reacties

Borussia Dortmund leed vrijdag in een oefenwedstrijd een 0-2 nederlaag tegen Villarreal. Sébastien Haller was er logischerwijs niet bij. Volgens Sky heeft Dortmund nog niet besloten of men een vervanger gaat vastleggen.

'Suárez aangeboden bij Dortmund als vervanger van Haller'

Onlangs werd bekend dat bij Haller een tumor in een van zijn teelballen is aangetroffen. Het is op dit moment nog onduidelijk wanneer hij weer in actie kan komen. Het bestuur van Dortmund houdt de situatie van Haller uiteraard goed in de gaten, ook om te weten of er een (tijdelijke) vervanger moet worden gehaald.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Sky meldt dat de directie hier nog geen knoop over heeft doorgehakt, maar dat Luis Suárez wel is aangeboden. Het is onduidelijk hoe het bestuur van Dortmund over de Uruguayaan denkt. De 35-jarige aanvaller is transfervrij sinds zijn vertrek bij Atlético Madrid en lijkt hard op weg te zijn naar het Uruguayaanse Nacional.

Suárez had zijn zinnen naar verluidt gezet op een langer verblijf in Europa, maar omdat een interessante aanbieding achterwege bleef, zette hij in op een terugkeer naar Nacional. Maar als Borussia Dortmund daadwerkelijk denkt een nieuwe spits nodig te hebben, dan zou Suárez volgens Sky toch nog een optie kunnen zijn.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.