Stuntzege Telstar op NEC levert drie spelers in Elftal van de Week op

Reacties

Na twee grote uitnederlagen op rij herstelde Telstar zich maandag op eigen veld tegen koploper NEC. De 3-2 zege dankten de Velsenaren aan de verdedigers Shaquille Sno en Toine van Huizen en aan middenvelder Mo Osman die met een fantastische knal van afstand succesvol was. Telstar was in speelronde vijftien de enige ploeg met meer dan één speler in het Elftal van de Week.

Stuntzege Telstar op NEC levert drie spelers in Elftal van de Week op

De aanvallers Andre Vidigal (Fortuna Sittard) en Cas Peters (Emmen) dankten hun uitverkiezing aan hun twee treffers. Verder vinden we drie spelers van beloftenteams terug bij de beste elf. Namens PSV Armando Obispo, namens Ajax Carel Eiting en namens Utrecht Chris David. De overige drie plekken zijn voor Eindhoven-regisseur Branco van den Boomen, Volendam-uitblinker Rodney Antwi en doelman Sonny Stevens die weer eens de beste Go Ahead Eagles-speler was.

In het algemeen klassement is Stevens de nieuwe leider. De doelman van Go Ahead Eagles is in Deventer de enige speler die wekelijks zijn niveau haalt. Als de sluitpost de beste speler van het elftal is, dan is eenvoudig te raden hoe matig de prestaties van de hele ploeg zijn. Stevens blijft Telstar-spits Andrija Novakovich en Arnaut Groeneveld van NEC nipt voor. Perr Schuurs heeft het leidende trio nog enigszins in het zicht, de andere spelers volgen op ruime afstand.

Spelersklassement na speelronde 15 
1. Sonny Stevens (Go Ahead Eagles)6,9
2. Andrija Novakovich (Telstar)6,89
3. Arnaut Groeneveld (NEC)6,88
4. Perr Schuurs (Fortuna Sittard)6,81
5. Hobie Verhulst (FC Volendam)6,7
Muhammed Mert (FC Den Bosch)6,7
Branco van den Boomen (FC Eindhoven)6,7
8. Mohammed Osman (Telstar)6,67
Carel Eiting (Jong Ajax)6,67
10. Ferdi Kadioglu (NEC)6,65
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.