Stunt in Arnhem: Honda meldt zich bij Vitesse

Reacties

Keisuke Honda keert terug op de Nederlandse velden. De Japanner gaat vanaf donderdag meetrainen bij Vitesse, waar hij met Leonid Slutsky een oude bekende treft. Vanuit daar wordt gekeken of een verdere samenwerking mogelijk is.

Stunt in Arnhem: Honda meldt zich bij Vitesse
© Pro Shots

De 33-jarige middenvelder zit al een tijdje zonder team. Na zijn vertrek bij Melbourne Victory trainde Honda afgelopen zomer nog mee bij zijn oude club VVV-Venlo. In De Koel was het direct duidelijk dat het niet tot een terugkeer in het eerste elftal zou komen, de sterspeler van weleer mikte hoger. Hij sprak toen de hoop uit een kans te krijgen in de Premier League, La Liga of Bundesliga.

Door zijn transfervrije status is de 98-voudig international in principe op ieder moment vast te leggen door de Arnhemmers. Honda heeft zijn pijlen gericht op deelname aan de Olympische Spelen in Tokio volgend jaar. Hij wil daarvoor in aanmerking komen als dispensatiespeler, maar zal dan wel fit en in goede vorm moeten zijn.

Honda speelde tussen 2008 en 2010 bij VVV en vertrok daarna naar CSKA Moskou. Daar werkte hij intensief samen met huidig Vitesse-coach Slutsky. In Arnhem is er met Mo Allach bovendien nog een oude bekende van Honda. De technisch directeur van Vitesse haalde de Japanner eerder naar VVV.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.