Strootman sluit terugkeer in Eredivisie niet uit na promotie met Genoa

Reacties

Kevin Strootman (33) weet nog niet waar hij volgend seizoen zal spelen. De middenvelder beleefde een bijzonder jaar met Genoa, waarmee hij als huurling van Olympique Marseille promotie afdwong naar de Serie B.

Strootman sluit terugkeer in Eredivisie niet uit na promotie met Genoa
© Pro Shots

Het contract van Strootman bij Marseille loopt komende zomer af. De 46 voudig-international maakte in de zomer van 2018 zijn entree bij de Franse club, maar werd mede door blessures geen vaste waarde in Stade Vélodrome. In de afgelopen seizoenen werd Strootman verhuurd aan Genoa, Cagliari en opnieuw Genoa.

Genoa hoopt naar verluidt Strootman vast te leggen en eerder werd oude liefde Sparta Rotterdam al aan de routinier gelinkt. 'Ik ben deze zomer een vrij man. Vorig jaar heb ik dus even getwijfeld om te stoppen, maar daar denk ik nu heel anders over. Ik heb een goed jaar gehad bij Genoa, heb veel gespeeld, ben fit gebleven', zegt Strootman.

'Mijn gevoel en perspectief zijn daardoor heel anders dan een jaar geleden. Ik denk dat ik nog best een mooie stap kan maken. Dat kan de Serie A zijn, of een andere buitenlandse competitie. Nederland sluit ik ook niet uit. Het hangt van veel factoren af: mijn gezin, maar ook welke club interesse toont', besluit de middenvelder, die eerder uitkwam voor Sparta, FC Utrecht, PSV en AS Roma.

Lees het volledige interview met Kevin Strootman over de promotie met Genoa en zijn hervonden geluk nu op VI PRO en in het blad.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.