Strijd om Berghuis: Wolfsburg wil Feyenoord-captain, PSV loert ook

Reacties

De strijd om Steven Berghuis wordt heviger. VfL Wolfsburg, waar Mark van Bommel is aangesteld als nieuwe trainer, heeft concrete interesse. PSV volgt de situatie nauwlettend, zo weet VI.

Strijd om Berghuis: Wolfsburg wil Feyenoord-captain, PSV loert ook
© Pro Shots

Berghuis stond al duidelijk op de radar bij Wolfsburg voordat duidelijk werd dat Van Bommel de opvolger van Oliver Glasner zou worden. De Bundesliga-club ziet in de 29-jarige aanvaller een welkome versterking voor de aanval die gebouwd is rond Wout Weghorst en wil profiteren van de relatief lage ontsnappingsclausule. In het contract van Berghuis bij Feyenoord is een vaste afkoopsom van vier miljoen euro opgenomen.

Een overstap naar Wolfsburg zou voor Berghuis een herkansing in een Europese topcompetitie betekenen. De voormalige aanvaller van Watford kan zich dan bovendien verheugen op Champions League-voetbal. Wolfsburg eindigde in het voorbije seizoen als vierde in de Bundesliga.

PSV heeft ook belangstelling voor Berghuis en ook dat speelt al langer. Het is de vraag of de Eindhovenaren door willen pakken nu Wolfsburg werk wil gaan maken van de komst van de rechtsbuiten, die zich met Oranje aan het voorbereiden is op het EK.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.