Stevens met overmacht verkozen in 'Aufsichtsrat' van Schalke 04

Reacties

Huub Stevens is toegetreden tot de raad van commissarissen van Schalke 04. Hij kreeg zondag tijdens een verkiezing onder de leden van Die Königsblauen de meeste stemmen.

Stevens met overmacht verkozen in 'Aufsichtsrat' van Schalke 04

De toetreding van Stevens hing al een tijdje in de lucht. Eerder werd al bekend dat hij een van de vier kandidaten voor twee posities in de Aufsichtsrat van Schalke was. Tijdens de ledenvergadering kreeg topkandidaat Stevens 6529 stemmen, bankier Moritz Dörnemann (4379 stemmen) werd eveneens verkozen. Het tweetal vervangt Andreas Horn en Thomas Wiese.

De 64-jarige Stevens was tussen 1996 en 2002 trainer van Schalke, waarmee hij in 1997 de UEFA Cup won én tweemaal de DFB-Pokal veroverde. Zijn prestaties leverden hem in 1999 de titel Trainer van de Eeuw op. In september 2011 keerde Stevens terug bij Schalke, maar dit keer bleef het dienstverband beperkt tot iets meer dan een jaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.