Sterke start bij Ajax brengt Martínez nog niet bij Messi-loos Argentinië

Reacties

De Argentijnse Ajacieden Nicolás Tagliafico en Lisandro Martínez keren volgende maand terug naar Zuid-Amerika voor interlandvoetbal. Tagliafico is opgeroepen door bondscoach Lionel Scaloni, terwijl Martínez zich mag melden bij de selectie van Argentinië Onder-23.

Sterke start bij Ajax brengt Martínez nog niet bij Messi-loos Argentinië

De 21-jarige Martínez speelde tot dusver één interland voor Argentinië en wacht na zijn debuut, op 22 maart van dit jaar tegen Venezuela, nog op zijn tweede wedstrijd voor zijn land. De verdediger is goed begonnen bij Ajax en hoopte op een uitnodiging van Scaloni voor de oefenwedstrijden tegen Chili (6 september) en Mexico (10 september). Martínez moet echter geduld hebben.

Tagliafico is wel weer opgeroepen door Scaloni. De zeventienvoudig international is inmiddels een vaste waarde in de Argentijnse selectie. Grote afwezige in de groep van Scaloni is sterspeler Lionel Messi. De aanvaller van Barcelona kreeg in de troostfinale van de strijd om de Copa América een merkwaardige rode kaart en is voor één wedstrijd geschorst. Die schorsing is voor een WK-kwalificatieduel; tegen Chili en Mexico had Messi dus gewoon mogen meedoen. Hij miste de start van het nieuwe seizoen met Barcelona door een blessure.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.