Stelling: Feyenoord is nog gewoon titelkandidaat

Reacties

De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord kende een verrassend spelbeeld. De Amsterdammers wonnen weliswaar, maar dan vooral omdat Feyenoord vergat zichzelf te belonen. In onze talkshow praten we er vanaf maandag 16.00 uur uitgebreid over door. We staan ook stil bij Barcelona, dat zondag naast de Spaanse Super Cup greep.

Stelling: Feyenoord is nog gewoon titelkandidaat

Gastheer Kees Jansma legt in de VI-studio clubwatchers Freek Jansen en Martijn Krabbendam de volgende stelling voor: Feyenoord is nog gewoon titelkandidaat.

Het gat mag dan nu zes punten zijn op de ranglijst, het spel in de Johan Cruijff Arena zal de ploeg van coach Dick Advocaat toch een goed gevoel hebben gegeven. En wat zegt dat over de titelstrijd?

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Eredivisie

Stand Eredivisie 2020/2021

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Ajax
34
28
4
2
102-23
+79
88
2
PSV
34
21
9
4
74-35
+39
72
3
AZ
34
21
8
5
75-41
+34
71
4
Vitesse
34
18
7
9
52-38
+14
61
5
Feyenoord
34
16
11
7
64-36
+28
59
* Actueel tot en met 12 feb. 2024

In deel 2 schuift onze studiogast Frans Hoek aan. Hij werkte in het verleden als keeperstrainer bij Ajax en Oranje, maar ook voor Barcelona en Manchester United. Samen met Süleyman Öztürk, vaste volger van de buitenlandse topcompetities bij VI, belichten we die laatste twee clubs. We bespreken de topper tussen Liverpool en Manchester United en zoomen in op de zorgwekkende situatie van Donny van de Beek. Moet hij voor een transfer gaan?

Uiteraard is er ook aandacht voor Barcelona, dat zondagavond zijn meerdere moest erkennen in Athletic Club de Bilbao. Het was een bittere pil voor Ronald Koeman en Frenkie de Jong die zo hun eerste prijs in Catalaanse dienst door de vingers zagen glippen. De frustratie bij Barça was zelfs zo groot dat Lionel Messi zijn eerste rode kaart in clubverband pakte.

Onze tweede stelling gaat over de Argentijn: kan Barcelona met de zesvoudige Gouden Bal-winnaar in de gelederen ooit nog een prijs veroveren?

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Met ingang van dit kalenderjaar wordt de talkshow elke maandag vanaf 16.00 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Voetbal International, dat 126.000 abonnees telt en maandelijks ruim twee miljoen kijkers trekt. Ook is de show live te volgen via de app en (mobiele) website van VI.

App-update
Om de online talkshow zondag goed te kunnen bekijken via de VI-app is het belangrijk dat de nieuwste update is geïnstalleerd. Bekijk in de App Store voor Android of iOS of je de nieuwste versie op je telefoon hebt. In de nieuwe app is ook een aantal bugfixes toegepast.

Heb je vragen voor in de talkshow? Laat ze vooral achter in de comments.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.