Steijn zegt PEC Zwolle af

Reacties

Een overstap van Maurice Steijn naar PEC Zwolle lijkt van de baan. De trainer van VVV-Venlo heeft de Overijsselse club laten weten niet in te gaan op de aanbieding.

Steijn zegt PEC Zwolle af

Steijn, aan het einde van zijn vijfde jaar in De Koel, stond in eerste instantie open voor een overgang. De Hagenaar had vorige week een positief onderhoud met de Zwolse clubleiding. PEC wilde dinsdag uitsluitsel hebben, maar voor Steijn waren er naar verluidt nog te veel onzekerheden. De contractvoorwaarden zouden een obstakel zijn geweest. Afgelopen zomer ketste een overgang van Steijn naar Feyenoord, waar hij assistent-trainer kon worden, daar ook op af.

De voor een Rinus Michels Award genomineerde trainer bedankte anderhalf jaar geleden voor het hoofdtrainerschap van FC Utrecht, omdat hij VVV niet tussentijds wilde verlaten. Steijn leidde de Venlose club sinds medio 2014 vanuit de Eerste Divisie naar de middenmoot van de Eredivisie. Hij gaat de laatste speelronde, thuis tegen Vitesse, in op de twaalfde positie.

De trainer was niet bereikbaar voor commentaar op zijn beslissing om PEC af te zeggen. Ook de Zwolse leiding was nog niet bereikbaar voor een reactie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.